За нас

БЕЛСТАРТЕР ООД е една от водещите компании, чиято предмет на дейност е търговия на авточасти, главно специализирана в продажбата на стартери, алтернатори и резервните части за тях, както за леки и товарни коли, така и за машини.


Създадена в
Благоевград през 2012 година, днес Белстартер е една от най-бързо развиващите се компании. Изградила име на качествен и успешен търговец сред клиентите и конкуренцията.

Основните цели на Белстартер ООД са да затвърждава позициите си на пазара и да се развива в страната и извън нея. С магазини и складове в 9 града в страната – Благоевград, Пловдив, Хасково, Плевен, Самоков, Смолян, Гоце Делчев, София и Монтана. Фирмата извършва и ремонтна дейност в градовете: Благоевград, Пловдив, Смолян, Гоце Делчев, Плевен, София и Монтана.


Белстартер ООД е директен вносител и официален представител за България на PROTECH INDUSTRIES LTD - Франция
.

Във всички обекти може да намерите богат асортимент от продукти на световно утвърдените марки: PROTECH - Франция, IACO - Франция, MOBILETRON - Англия, CARGO - Дания, IKA - Германия, GHIBAUDI - Италия, TRANSPO - USA, PRESTOLITE - Англия, Bosch - Германия, ERA - Италия, ZEN - Бразилия, ZM - Бразилия.

Предлагат се aкумулатори WINNER - Южна Корея и LOXA - Полша.

Ново в наличните акртикули на компанията са задни мостове и ремонтни комплекти за тях PROTECH - Франция.


Всеки продукт във веригата на компанията е с гаранцинен срок.

Екипът на Белстартер ООД се състои от кадри, които имат дългогодишен стаж и квалификация в сферата. Опитните продавач - консултанти в магазините се грижат да ви помогнат да намерите желаният от вас продукт. Персоналът, извършващ ремонтната дейност има нужната квалификация, на което се дължи качеството на ремонтирания от фирмата продукт.

Политиката на компанията е да се предлагат продукти с най-доброто качество на най-добри цени, като това е основното на което Белстартер ООД разчита за привличането на своите клиенти.